Tormalevélben töltött káposzta kukoricadarával a hodászi roma Tájház ajánlásával Hozzávalók: Tormalevél, 50 dkg kukoricadara, 5 fej vöröshagyma, delikát, só, bors,
Elkezdődött a disznóvágások szezonja, ilyenkor sok toros finomságot kóstolhatunk. Ínycsiklandozó recept bőven akad, íme egy csokorra való „disznóság”.
Hódít a disznóvágó-turizmus, a házi disznóvágás is reneszánszát éli. Fontos azonban tudni, hogyan álljunk neki a böllérkedésnek, és mire figyeljünk?
Egyre gyakrabban kínálják programként a torokat. Hurka, kolbász, szalonna, töpörtyű, disznósajt, szalámi, orjaleves, hájas tészta, azaz: disznóvágás. A téli csípős
Kis-Lőrinc Ildikó és a fővárosi Csörsz utcai biopiacon a „Pali bácsi finomságai Szentkirályról” ismert férje, Lakó Pál városból költözött a
Mára alaposan megnőtt a mangalicahús ázsiója. Az állatot másfél év alatt lehet felhizlalni vágósúlyra, és fele annyit fial, mint a
Kecskemét környéki tanyákon hizlalnak disznókat háztáji, egészséges húsra vágyó városlakóknak. Első alkalommal több, mint százan beneveztek a programra. Malaca volt