Az egészséges élet kulcsa a gyermekkorban elkezdett megfelelő táplálkozás.
Bolíviában több terméket is gyártanak a kokacserje levelének felhasználásával, a legújabb a januárban bemutatott "Coca Brynco".
Vittore Carpaccio hússzínű festményei jutottak eszébe Giuseppe Ciprianinak, a velencei Harry's Bar tulajdonosának, amikor először szolgált fel hajszálvékonyra szelt marhabélszínt.
Elindult végre! Magyarország első on-line főzőiskolája, a laptopkonyha.hu. Ebben a cikkben elolvashatja a honlap rövid történetét.
A kávé, reggeli elixírünk, segíthet, hogy elkezdjünk egy újabb napot, de emellett számos tanulmány kimutatta azt is, hogy véd a
A sós, az édes, a keserű és a savanyú mellett az ötödik alapíz, az umami folyamatosan foglalkoztatja a tudósokat.
A leejtett étel ötmásodperces törvénye valaki szerint ostobaság. A szalmonella gyorsabb az emberi kéznél.
A Gault Millau Österreich 2011 című kiadványt november 10-én mutatták be Bécsben. A neves étteremkalauz zsűrije 13 magyar éttermet választott
Ha valaki képes arra, hogy jól szervezze bevásárlásait, hetente több órát is megspórolhat magának vele.
A feldolgozott élelmiszer nem csak a zsírpárnák felhalmozódásában ludas, de negatívan befolyásolja a viselkedést és a lelki egészséget a gyermekeknél
Mindenki töri a fejét azon, hogy miként csökkenthetné a környezetszennyezést és miként erősíthetné a helyi gazdálkodást. Lássuk, mit találtak ki
Az oroszlános márka nem csak az autóiról híres ám! Sőt, előbb volt ott a konyhában, mint az utakon!
A francia konyha a Világörökség részévé szeretne válni. Vajon miért és vajon sikerül-e neki?
Aki azt hitte, a szürkemarha hungarikum, hát tévedett: az EU nem ismerte el annak, mivel Olaszország már bejegyeztette nemzeti állatként.