A magyar csokoládémanufaktúra 2014 tavaszán a nemzetközi, független és a világ egyik legrangosabb csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards-on mérettetett meg,
Debrecen mindig is híres volt a mézeskalács műhelyeiről. Talán ez a hagyomány is közrejátszott abban, hogy az Aquaticum Termál &
Sajnos egyre szélesebb kört érint a hosszú ideig jórészt csak híradásokból ismert mélyszegénység fogalma. Egyre több hazai kutatás is szembesít
Magyarországon egy eddig egyedi megoldást kínál a Tesco: a Tesco megy hozzád, légy szinte bárhol.
A mézeskalácsváros egy kortárs művészeti progr¬am. A társasági művészetben nem az az értékes, hogy egy helyen, egy alkotás köré gyűjt
Hazánkban elsőként kerül megrendezésre hagyományteremtő szándékkal a Rossmann Mikulásfutás december 6.-án.
A karácsonyi időszakban idén is ünnepi csomagolásban kerül a polcokra Magyarország legnépszerűbb gyomorkeserűje és szilvás változata. Az Unicum és az
Több tucat szorgos kéz készítette a mézeskalács házikókat kedden délután a Petőfi-telepi Művelődési Házban, ahol a finom édességből a városrész
A Zwack család 1790 óta őrzi az Unicum pontos receptjének titkát és készítésének módját. Az elmúlt évek során igen kalandos
November 15-én ünnepelik világszerte a nemzetközi Guinness rekord napot, ami idén egyben a Guinness alapítvány 60. születésnapja is. Egy nap,
Időnként a már megszokott reklámozási, kommunikációs formákon kívül elsősorban nagy cégeknél találkozhatunk néhány egyedi, vagy egyszerűen különleges, érdekes dologgal, ami
A Magyar Bor Akadémia idén 24. alkalommal adja át hazánk legrégebbi és legrangosabb borszakmai elismerését, melyért idén öten versenyeznek. Számtalan
A Villányi Marketing Műhely október végén a villányi Mandula Étterem és Bor Bárban tartotta meg gondolatindító kreatív workshopját, ahol bemutatkoztak
Az International Pasta Organisation (IPO, Nemzetközi Tészta Szervezet) adatai alapján 2009-2012 között Magyarország a tésztafogyasztás mennyiségét tekintve mindig az első
A sport és az egészség jegyében a Bonbonetti is megvillantotta ’kockáit’ a 2014. október 18-19-én megrendezésre került Hegyvidéki Fitparádén, az
A Famíliatészta Kft. idén ősztől a Vitale termékcsaládba tartozó, két új fejlesztésű tésztát hozott forgalomba: a teljes kiőrlésű, valamint a
Hollandia egyik leghíresebb szakácsa, Richard van Oostenbrugge ételkreációi ízesítik a KLM World Business osztályának étlapját, az Amszterdamból induló járatokon, 2014.
Az őszről a színpompás, érett gyümölcsök jutnak az ember eszébe, melyeket kiválóan használhatunk a házi szépségápolásban. Ismerjük meg a praktikákat!
A téli időszak ínyencségei többet jelentenek, mint plusz ízt a konyhában, az asztalon. A savanyúságoknak ugyanis jótékony hatásuk van a
Számtalan, a múltból ránk maradt régi mondás bizonyítja számunkra azt, hogy az almának már őseink is felismerték gyógyító hatásait.