Hirdetés

Unicum és Unicum Szilva - díszcsomagolásban, a karácsonyi ünnepekre készen

2014-11-28 13:31:06

A karácsonyi időszakban idén is ünnepi csomagolásban kerül a polcokra Magyarország legnépszerűbb gyomorkeserűje és szilvás változata. Az Unicum és az Unicum Szilva a korábbi évekre jellemzően egyedi tervezésű fém és papír díszdobozokban várja a fogyasztókat.

 

Unicum Szilva pohárral

„A karácsonyi díszcsomagolás nálunk már hagyomány, igyekeztünk idén is olyan exkluzív, egyedi kiszerelésekkel kedveskedni az Unicum és az Unicum Szilva fogyasztóknak, gyűjtőknek, hogy minden korosztály tetszését elnyerjék, mindenki megtalálja a számára megfelelő változatot. Remélem idén is számos meghitt, családi, baráti ünnepi pillanat kísérője lesz az Unicum.” - fogalmazott Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. elnöke. 

A 0,5l-es Unicum fémdobozán egy népszerű téli Zwack retró plakát elevendik meg, a két kehelypohárral kiegészített 0,7l-es kiszerelés dobozán pedig a Zwack gyár épülete látható. A  történelmi falak mögött működik a Zwack Múzeum és Látogatóközpont is, ahol a Zwack család, az Unicum több mint 220 éves történetét lépésről-lépésre elmesélik a sehol máshol nem látható ereklyék.

Unicum Szilva

 

 

Az Unicum Szilva ünnepi, arany és fekete színű díszcsomagolásán az ital gyártási folyamatának mérföldkövei szerepelnek, a 0,7l-es kiszerelés pedig különleges, fa erezetre emlékeztető dobozban, szintén két pohárral kapható.

A díszcsomagolások november 1-től már elérhetők. 

 

 

 

 

 

 

 

Írtunk már az Unicum készítéséről és e hungarikum kalandos történetéről is.

Forrás: unicum.hu