Hirdetés

Mikulásfutás

2014-12-03 10:53:31

Hazánkban elsőként kerül megrendezésre hagyományteremtő szándékkal a Rossmann Mikulásfutás december 6.-án.

Minden futónak a versenykiírás szerint kizárólag a Budapesti Sportiroda által adott Mikulás ruhában kell teljesítenie a Fővám térről induló 2,7 kilométeres távot. Így a résztvevőknek csak futócipőről és sport ruházatról kell gondoskodniuk. Már több mint 2000 nevező vállalta, hogy 15 órától részt vesz e különleges futóversenyen. A távot rövidsége miatt gyermekek és felnőttek egyaránt könnyedén teljesíthetik.

A futás élménye mellett jótékonysági akció is társul a programhoz: egy cipős dobozban játékokat, írószereket és iskolaszereket is várnak a résztvevőktől és a látogatóktól egyaránt, amelyeket egy Rossmann kamionban gyűjtenek. Az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTAŸ Alapítvány egy ünnepség keretében december 18-án fogja átadni állami gondozott gyermekeknek.

Gigler Anita, a Rossmann személyzeti vezetője elmondta: "Rengeteg törzsvásárlónk kisgyermekes, a Rossmanó Babaprogram keretében már több mint 120 ezer szülő vásárol. A kisgyerekes családoknál a Mikulás érkezésének napja, legalább olyan fontos, mint a karácsony. A Mikulásfutás egy olyan kezdeményezés, ami a sport szeretetét ötvözi egy kedves családi eseménnyel, és az ilyen kezdeményezésekhez a Rossmann örömmel adja a nevét."

Forrás: marketinginfo.hu