A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaBuza Sándor lett Zala megye arca
2012-02-28 13:11:00
Zalai gyökerekkel büszkélkedő kollégánkat választotta a megye arcának a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége.
Rozs
2012-02-28 12:15:00
Gyomnövényként kezdte pályafutását az árpa- és búzaültetvényekben; Kis-Ázsiában nemesítették vélhetően 2500 évvel ezelőtt, ezért tekintjük legfiatalabb gabonaféleségünknek.
Japán rizstészta spenótos marhabélszín csíkokkal
2012-02-27 11:21:00
Egzotikusan hangzik a cím? Csak azért, mert az is! Viszont egyáltalán nem bonyolult! Vágjon bele bátran és kényeztesse saját magát, vagy azt, akit szeret(ne)!
III. Toros Pálinkafesztivál Szegeden
2012-02-26 22:11:00
Az év eleji hagyományos disznóvágások hangulatát és ízeit viszi el Szeged központjába március 1-4 között a Tisza Expo.
A világ legdrágább kávéja
2012-02-26 17:56:00
Elegánsnak nem nevezhető, de a különlegessége vitathatatlan. A világ legdrágább kávéját Indonéziában egy civetmacska-féle, a pálmasodró ürülékéből válogatják ki.
Fitodizájn, avagy az ételdíszítés legegyszerűbb formája
2012-02-26 09:30:00
Emlékszem gyerekkorom barnaszínű babfőzelékeire, amelyek feltéte a szintén barna fasírozott volt.
Pislog-e a miskolci kocsonyában a béka?
2012-02-24 09:00:00
Erről bárki meggyőződhet 2012 február 24-26 között a miskolci belvárosban megrendezésre kerülő Kocsonyafesztiválon.
Mákos gyümölcskenyér csokoládéval és rumos meggyel
2012-02-23 23:09:00
Paprikás csirkés rakott kel besamelmártással
2012-02-23 23:06:00
Szeretnék fogyni
2012-02-20 14:14:00
11 éve változó korban vagyok. Kb. 8 évvel ezelőtt 12 kg-t lefogytam 1 hónap alatt a 90 napos diétával. 7-8 kg-tól szeretnék megszabadulni, az igazság az, hogy az édességet szeretem és ha ki is próbálok valamit, 1 hét után sincs változás.
Barramundi filé serpenyőben sütve, tárkonyos zöldfűszervaj mártással, mentás uborkasalátával
2012-02-20 10:35:00
Ez a film nem csak egy - remek - recept, hanem egy igen élvezetes ismeretterjesztő előadás is! Amíg jár a kezünk, hogy elkészítsük a könnyű és ízletes halas ételünket, rengeteg mindent megtanulhatunk Szabó Pétertől a halakról általában, és a barramundiról külön is!
I. Győri Böllérnapok
2012-02-19 20:44:00
A hagyományos téli program, a disznóölés menetét szeretnék bemutatni a szervezők a városban.
Segítség a természetes védettség kialakulásához
2012-02-19 16:24:00
Cikkünkben bemutatunk egy pénztárcabarát módszert a fertőzések legyőzésére.
Rum
2012-02-19 16:06:00
Bár a rumra ma már nem annyira jellemző, hogy önmagában fogyasztják, az egyik legnépszerűbb koktél-alapanyag, számtalan sütemény fontos kiegészítője.
Kolbászfesztivál Fonyódon
2012-02-19 15:36:00
Február 24-25-én rengeteg fellépővel, programmal várják az érdelődőket a Fonyódi Kolbászfesztiválon.
Örök ifjúság helyett rum
2012-02-16 12:01:00
Bár a rumra ma már nem annyira jellemző, hogy önmagában fogyasztják, az egyik legnépszerűbb koktél-alapanyag, számtalan sütemény fontos kiegészítője.
Köleses kacsaleves
2012-02-15 09:10:00
Sűrű, lélekmelengető levest talált ki OZ, a ma ismét divatos kölessel és az állandó népszerűségnek örvendő kacsával. Ősszel, télen, tiszta szívből, az Önök asztalára!
Kocsonyafesztivál Orosházán
2012-02-14 12:15:00
Az orosházi Koccintó söröző kocsonyafesztiválnak ad otthont február 17-én
Csabai farsang a régi ízek nyomában
2012-02-14 11:58:00
Tizedik alkalommal várják Békéscsabán a vendégeket télbúcsúztató vigasságra.
Omega-3, omega-6
2012-02-13 15:50:00
Nemrég stúdiónkban járt Szabó Péter, a halak és tenger gyümölcsei egyik legnagyobb hazai ismerője, aki a halfogyasztás fontosságáról is beszélt.