Archívum
visszaA Laptopkonyha ajánlata: forgácsfánk
Ázsiai fűszerezésű oldalas gyökérzöldséggel
VI.Nemzetközi Kevi Böllértalálkozó
Alkohol és egészség
Carpaccio ázsiai ízekkel
Ebben az előételben randevúztak Itália és Ázsia ízvilágai. A carpaccio olasz étel, a hozzá elkészített mártás pedig ázsiai fűszerezésű. Ha megkóstoljuk, megállapíthatjuk, hogy a randevúból remek házasság lett!
Metaxa
Itt a farsang, áll a bál
Év bortermelője 2011 - Díjátadó Gálaebéd
Hasi puffadás
Apicius, a tékozló ínyenc
Bécsi hagymás rostélyos, szaftosan
Ebben a receptben ne a magyar klasszikust keressük, ropogós sült hagymával, hanem osztrák "Sógoraink" szaftos verzióját. OZ, aki náluk él, tökéletesen ismeri a legfinomabb változatát! Íme!
Ázsiai fűszerezésű oldalas gyökérzöldséggel sütve
Tipikus OZ-féle étel. Alaposan megfűszerezte, a kalóriákat viszont egészen szűken mérte. Inkább hidegebb napokra ajánljuk. Akkor is ebédre, mert valahogy déli hangulata van. Talán azért, hogy miközben az ízek harmóniáját élvezzük, legyen alkalmunk a kinti tájat is csodálni.
Paradicsomlekvár
Szilva, "amatőr mesterünk", aki egyébként blogger is, egy könnyen elkészíthető különlegességet tanít meg mindenkinek, aki követi a receptet és/vagy megnézi a filmet. Minket elbűvölt a szokatlannak nevezhető, ámde gömbölyded és harmónikus ízvilág, próbálja ki Ön is!
Északi-sark a Váci utcában
Az ázsiai konyha
Pincéről pincére - variációk Vincére
Calvados
Gasztronómiai utazás a napfényes Mexikóba
Céklaleves marhahúsgombóccal
Tepertős-szilvalekváros papucs
A sós-édes talán legmagyarosabb találmánya ez a sütemény, amihez tepertőre is szükség van! Móni verziója elronthatatlan, kövessük őt bátran!