Archívum
visszaÁsványok a szervezetünkben: magnézium
Pulykamell zöld currymártással
Sütőtök krémleves pirított tökmaggal
Ásványok a szervezetünkben: a kalcium
Óvatosan a gombákkal!
Curry
Ásványok az életünkben
Saint Honore torta
Káprázat és csillogás: ezt ígéri ez az "amatőr mestermű". Igényel némi türelmet és kitartást, de végeredmény annyira szép és finom, hogy azonnal rájövünk, hogy megérte nekiveselkedni!
Sertés djuvets
Amatőr mestereink egyike, Szabó Anita, a délszláv hagyományokhoz nyúlt, és egy remek egytálételt varázsolt elénk. Érdemes kipróbálni ezt a receptet: ha követjük, megbízható értéket tálalhatunk családunknak!
Spenótos cannelloni
"Gesztenye", amatőr mesterünk, ínycsiklandóan keveri ebben a mesés és színes ételben az olasz és a magyaros ízvilágot. Egészséges, előre elő lehet készíteni, és a zöldség- és húsimádókat egyaránt el lehet kápráztatni ezzel a tésztaétellel!
Szilvás cobbler
Ahogy szállt a fahéjas-gyümölcsös illat a stúdióban, mind azt kérdezgettük Gesztenyétől, "amatőr mesterünktől", hogy mikor lesz már kész? Aztán megkóstolhattuk..... Mindenkinek ajánlhatjuk: mutatós, egyszerű "összedobni" és fenséges!
Zeller
Fejeskáposzta
A vércukorszint
Szilva
Tejfölös burgonyakrémleves vargányagombával
Az ősz színei és ízei köszönnek be konyhánkba ezzel a selymes állagú, melengető, varázslatos ízvilágú levessel. Az első kanál után már mosolyogni fog - garantáljuk!