Archívum
visszaValódi grill csirke
Kísérletezős kedvében volt a laptopkonyha stábja ezzel az étellel. Volt csirkénk, volt megfelelő állványunk, grill-ételeket készítettünk; gondoltuk, kipróbáljuk! Sejtettük, hogy szép és finom lesz, na de ennyire!
Grillezett sertéskaraj rózsája grillezett spárgával
Nem mindennapi grillételt talált ki OZ! A köretet kissé megbolondította, a sertés legjavát pedig a remek érzékkel összeállított fűszerkeverékével repítette szinte utolérhetetlen magaslatokba!
Whiskey-s forgácson füstölt tarja, radicchioval
Különlegességet ajánlunk! Olyat, amit akár egy kis házi fortéllyal bárki elkészíthet! A színek, az ízek és az illatok mind arra sarkallnak, hogy újra és újra kipróbáljuk!
Arcpolitikám - 7.tétel
Medvehagyma krémleves kalap alatt
Nagy ötlet, egyszerű kivitelezés, pompás leves! Ezt ajánlja a Lotus Hotel séfje. Kezdők is belevághatnak!
Gorgonzolás-medvehagymás rizottó rostonsült lazaccal, ahogyan azt az érdi Irish Dog étterem séfje készíti
Káprázatos összeállítás, fenséges illatok és ízek, mindezt kevesebb, mint egy óra alatt! Aki ezt tudja: az Irish Dog séfje, és a laptopkonyha segítségével Ön is!
Szálkás húsú harcsafilé roston sütve, mártalékban, ahogy azt a Carbona Hotel séfje készíti
Zseniálisan találkozik össze ebben az ételben a zalai gasztronómia a mai modern főzéstudomány elemeivel, hogy a végén egy trendin hagyományos vagy hagyományosan trendi, de mindenképpen fenséges étel kerüljön ki a kezünk közül!
Őszibarack
Meggy
Málna
Cseresznye
Zöldbab
Zsűritagként egy nemzetközi borversenyen
Halak grillezve - szardínia
Ezek az apró kis halak gyorsan ízletessé sülnek a grillen, és teljesen "megbolondulnak" a sütés végén rájuk kent grillolajtól. Elkápráztathat bárkit ezzel az egyszerű étellel!
Kis magyar bortörténelem III. - Lejtmenet után feltámadás?
Kis magyar bortörténelem II. - A középkori magyar borkultúra
Sáfrány
Lucskos káposzta, ahogy székely keresztanyám készítette
Nem a megszokott bográcsétel, viszont a megszokott OZ minőség: egyszerű, ötletes és pazar ízvilágú ételt készíthetünk, ha ezt a receptet választjuk. A leves, a főzelék és az egytálétel útelágazásánál.
Halak grillezve - durbincs és tengeri sügér
Ebben a receptben általános ötleteket szeretnénk adni. A tengeri halak grillezési mikéntjéről. Egy ötletes szerkezet használatáról. A variációk száma végtelen...
Csirke bográcsos csurgatott galuskával
Paprikást bográcsoltunk, de csirkét! És rögtön belefőztük a köretet is! Klasszikus kicsit átgondolva! Pont annyira, hogy káprázatos legyen!