Archívum
visszaVII. Gyulai Méz- és Mézeskalács-fesztivál, 2014. december 12-14.
Unicum és Unicum Szilva - díszcsomagolásban, a karácsonyi ünnepekre készen
IV. Zempléni Disznótoros és Adventi Vásár, 2014. december 6.
XI. Magyarországi Újbor és Sajtfesztivál, 2014. november 29-30.
Mézeskalácsból készítették el Szegeden a Petőfi-telepet
Bánhorváti Lángosfesztivál, 2014. november 29. délután
Egy kis Unicum történelem
Vargányás csirkeragu sherryvel
Túl szürkének érzi a hétköznapjait? Kövesse ezt a receptet, és már is színesnek látja majd a világot! És, természetesen, káprázatosnak az ízeket!
Unicum
Guinness rekord nap
Mintafarm program
Az „Év Bortermelője” - idei jelöltjei
Mascarponés gesztenyetorta
Ismét a kezdő konyhatündérek kedvébe járunk ezzel a recepttel, senkit se riasszon el az összetevők sora. Játszi könnyedséggel összeállítható, s néhány óra hűtőben lévő pihenést követően már tálalható is.
Villányi Falatok a Villányi-Siklósi Borút szolgáltatóinál
Carpaccio olasz koktélmártással
Ennek az ételnek már a címe is olyan "party-hangulatot" kelt. Ezért aztán inkább baráti összejövetelekre ajánljuk, semmint gyertyafényes vacsorához. Ehhez hangzavar, kacagás és folyamatos pohárcsilingelés kell!
Carpaccio dijoni mustármártással
Ilyen az, amikor az olasz gasztronómia meglátogatja a szomszédját, az ugyancsak "ízhatalom" francia konyhát. Pikáns és könnyed, merész és szerény egyszerre. A gasztro-diplomácia egyik remek egyezsége!
Carpaccio aiolival
Carpacciot készíteni nem ördöngősség. Megfelelő húst kapni hozzá annál inkább. Ha már ez megvan, és Ön és/vagy kedves családja kedveli a fokhagymás ételeket, akkor így készítse el ezt a klasszikus előételt!