A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaszerecsendió őrlő
2011-11-30 13:04:00
Vízszűrő
2011-11-30 12:58:00
Párolóbetét
2011-11-30 00:00:00
Tésztatesztelő
2011-11-30 00:00:00
Lencse
2011-11-29 18:03:00
A lencse valójában az emberiség egyik legősibb és legértékesebb étele.
Fokhagyma pucoló
2011-11-29 12:57:00
Barramundi
2011-11-29 09:00:00
Szakemberek óriási gazdasági potenciált látnak az "új magyar halfajként" emlegetett barramundiban, más néven az ázsiai tengeri sügérben. Ausztráliában, Ázsiában, de
Bejgli
2011-11-28 09:00:00
Lássuk be: a bejgli egy karácsonyi "kötelező gyakorlat". Amely során minden háziasszony végig izgul: vajon kireped-e vagy sem. Itt egy finom bejgli receptet és profi trükköket tanulhat meg.
Probiotikumok forrásai
2011-11-28 09:00:00
Előző cikkeinkben foglalkoztunk a probiotikumok jótékony hatásával, most lássuk, hogyan juttathatjuk a szervezetünkbe ezeket az anyagokat!
Forró csokoládé a dermesztő karib-tengeri télben
2011-11-25 11:00:00
OZ fantázianeve némileg gúnyos, az ital íze viszont selymes és kókuszos!!!!
Ne Vásárolj Semmit Nap 2011.
2011-11-24 16:27:00
A túlfogyasztásra irányítja a figyelmet a nemzetközi akció, amelyet Magyarországon is meghirdetnek közel egy évtizede.
Probiotikumok és a bőr
2011-11-24 09:00:00
Különböző kutatások eredményei igazolták, hogy a probiotikumok a bőrre is jó hatással vannak.
OZ szeletelő alkalmatossága
2011-11-23 12:59:00
Főzzünk tagine-ban!
2011-11-23 09:00:00
A tagine jellemzően észak-afrikai, elsősorban marokkói edény, de így nevezik a benne készült ételeket is.
Gesztenyével töltött pulykamell
2011-11-22 22:27:00
Csirkés tagine
2011-11-22 22:22:00
Probiotikumokkal az egészségért
2011-11-21 13:49:00
Rendszeresen hallhatunk a probiotikumok fontosságáról - hogy pontosan mik azok, arról olvashatnak cikkünkben.
Hová menjünk a héten?
2011-11-21 10:36:00
Úgy tűnik, lassan kezd lejárni a disznók ideje. Legalábbis az eheti gasztrofesztivál kínálata ezt sugallja igen erősen.
Garnéla tejszínes paradicsomos mártásban
2011-11-21 09:50:00
Kényeztesse magát és/vagy családját és/vagy barátait ezzel a fenséges előétellel. Luxus a garnéla? Igen, nálunk, ahol nincs tengerpart, egy kicsit az! Tejszínnel és paradicsommal luxust kínál majd az ízlelőbimbóknak is! Fogyaszthatják előételként, friss kenyérrel, vagy tésztás egytálételként egy kis spagettivel, minden kivitelezésében fenséges!
Aszalt gyümölcsök
2011-11-20 17:22:00
Az érett gyümölcs nedvességtartalmának kiszárításával hosszú ideig eltartható aszalt gyümölcsöket kapunk.