Hirdetés

Jégvirág Fesztivál - II. Pécsi Csokoládé Karnevál, Pécs, 2014. február 15 - 16.

2014-02-12 13:08:00

Idén is a Zsolnay Kulturális Negyed ad otthont a Csokoládé Karneválnak. A rendezvény érdekes és édes programokat kínál az egész család számára.

Az ország legnagyobb kulturális komplexumában, a Zsolnay Kulturális Negyedben Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál csalogat izgalmas és édes élményekre.

Március 7-éig élvezhető kiváltság ebben a lélegzetelállító építészeti, történelmi környezetben, a Pirogránit téren kialakított jégpályán korcsolyázni. Lesz a fesztiválon minden, ami jégből, hóból alkotható, jégszobor készítés, óriás hógömb gyúrás, s aki már átfagyott, a melegben, forró csokoládéval olvaszthatja fel magát. A helyi kézműves csokoládék kiállítása és vására, és megannyi csokoládé témájú program édesgeti Pécsre az ínyenceket februárnak ezen a hétvégéjén.

Rendhagyó téli rendezvénysorozat köszönti a Zsolnay Kulturális Negyed közönségét. A báli, farsangi szezon előtt az esemény három napja alatt családi, könnyűzenei programokkal, és egy igazi kuriózummal, a Csokoládé Karnevállal várják a vendégeket Pécs különleges kulturális terei.

 

Belépő:

A Jégvirág Fesztivál legtöbb programja ingyenes! Azonban a koripályán rendezendő programok illetve az II. Pécsi Csokoládé Karnevál programjai belépődíj kötelesek.

 

Bővebb információ:

Látogatóközpont

72/500-350

 

http://videkjaro.hu/programok/4844/jegvirag-fesztival-ii-pecsi-csokolade-karneval.html?width=983