Hirdetés

BECHEROVKA MISKOLCI KOCSONYA FARSANG, Miskolc, 2014. február 20 - 23.

2014-02-12 13:23:00

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 2014 február 20-23 között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár.

Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg.

 

Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül , ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap.

 

Programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program található - négy színpadon - , a karneváli hangulatot megidézve, melyek ingyenesen látogathatók. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.

 

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang fővédnöke dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési miniszter, városi védnöke pedig dr. Kriza Akos, Miskolc város polgármestere. A rendezvény szervezését, lebonyolítását az idei évtől Miskolc Megyei-jogú Város vette át, ezzel a feladattal a CINE-MIS Nonprofit Kft.-t bízta meg.

 

A rendezvény február 20-án 15:00 órától nyitja kapuit és 23-án 18:00 óráig tart nyitva, melynek eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, valamint a kapcsolódó területeken. Négy színpad kerül felállításra, melyeken már napközben megkezdődnek az események és késő estig (22:00 óra, szombaton 24:00 óra) tartanak. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel.

 

Forrás

http://videkjaro.hu/programok/4845/becherovka-miskolci-kocsonya-farsang.html?width=983