Sobri Józsi bácsival évtizedekig együtt főztük a halászlevet és mai napig az ő receptjét követjük. A Sobri halászlé titka a ponty, ami soha nem iszapos ízű, a nagybaracskai fűszerpaprika, egy adag humor és csipetnyi kópéság… Józsi bácsi már sajnos nincs közöttünk, de vendégszeretetét és főztjének jellegzetes ízét igyekszünk felidézni erre a hétvégére.
Ízelítőül étlapunkról:
– SOBRI halászlé házi gyufatésztával
– Filézett vegyes halászlé (harcsa, ponty) házi gyufatésztával
– Ropogós haltepertő makói lilahagymagyűrűvel, csípős paprikakrémmel
– Pontyoldal roston sütve, szalonnás-hagymás tepsis burgonyával
– Tejfölös harcsafilé szalonnás burgonyával, sült paradicsommal és paprikával
– Amurfilé roston, laskagombaraguval, tépett házi tésztával
Részletes információk itt találhatók.