Hirdetés

Népi ízörző napok, 2014. június 14-15., Tapolca

2014-06-10 18:04:35

Helyszín: Tapolca, Köztársaság tér

A vidék értékeinek, turisztikai lehetőségeinek népszerűsítése a fő célja a 2014. június 14-15-én Tapolcán sorra kerülő Főszezon Turisztikai Kiállításnak.

A Vidékjáró „Népi Ízőrző Napok” és a Főszezon Turisztikai Kiállítás együttes bemutatója a népi ízek és a tájegység hagyományos ételeit és italait is népszerűsíti majd. A szervezők fontosnak tartják, hogy a helyi termelők által előállított kiváló minőségű alapanyagokat és a valódi, helyi ízek minél szélesebb körben ismertté váljanak.

 

Helyszín: Tapolca, Köztársaság tér Helyszín: Tapolca, Köztársaság tér

A szolgáltatók együttműködésével a kiállításon szinte a térség teljes idegenforgalmi palettája elérhető, a bakancsos turizmustól a különböző kulturális és szórakoztató programokon és sportolási lehetőségeken át a legváltozatosabb igényeket kielégítő szállás- és vendéglátóhelyekig. A kiállítók a helyszínen számos akcióval, különböző kedvezményekkel is várják a belföldi és külföldi utazókat. Emellett szórakoztató programokkal, népi hagyományok bemutatásával, kézműves mesterségek gyakorlásával, kipróbálásával, könnyűzenei produkciókkal, népzenei és népitánc bemutatókkal is szeretnének a látogatók kedvébe járni.

Június 14 szombat programja:

Musical Színpad

Kinizsi Táncegyüttes

Badacsonytördemic Táncegyüttes

Nyírettyű Együttes

Varga Feri, Balássy Betty koncertje

Megnyitó: 12 óra

 

Június 15 vasárnap programja :

Mézeskalács Néptáncegyüttes

Mézespálinka Néptánc Csoport

Hajtóka Táncegyüttes Tárnok

Táncház - a közönséggel

Bereczki Zoltán koncertje

 

Forrás: www.falusiturizmus.hu, http://zdvv.hu