Hirdetés

Tokaji Tavasz, 2014. április 25-27., Nagy Tokaji Borárverés 2014.

2014-04-07 13:30:00

tokaji borlovagrend2014. április 25-27-én a Tokaji Borlovagrend fő rendezvényére, a Tokaji Tavaszra immár másodszor kerül sor a Tokaji Borvidék szívében. A Tokaji Tavasz és az annak keretében megtartott borárverés az év legfontosabb eseménye: lehetőség minden borkedvelő számára, hogy a Tokaji Borvidék gazdagságába belepillanthasson, a legfrissebb borművészeti alkotásokat megismerhesse.

tokaji bor kóstolásÁprilis 25.-vel a szőlőterületek bemutatásával veszi kezdetét a program, este természetesen borkóstolóval és borvacsorával zárul. Másnap délelőtt vakkóstolás a sárospataki várban, délután Nagy Tokaji Borárverés, majd a Tokaji Borlovagok Avatási Ceremóniája. Vasárnap a pincészetekben tartott borkóstolókkal zárul a hétvége.

Nagy Tokaji Borárverés
A tokaji borárverést 2014. április 26-án, szombaton tartják a sárospataki várban. Az ezévi árverés is a hegyaljai borkészítés teljes spektrumát vonultatja fel. Licitálásra mind személyesen, mind telefonon lehetőség lesz.

tokaji bor kínálásAz árverésen a Tokaji Borlovagrend a térség legjobb termelőinek köréből származó különleges és egyedi borok megvásárlásának lehetőségét kínálja fel, melyekből nagyon kis mennyiség áll rendelkezésre. Az árverési tételek kivételes minőségét a Borvizsgáló Bizottsága biztosítja.