Hirdetés

Országos Étterem Hét: március 17-23.

2014-03-11 12:42:00

Az Országos Étterem Hét tavaszi rendezvénysorozatára február 19-től foglalhattak asztalt on-line a www.etteremhet.hu weboldalon. Az akcióhoz csatlakozott éttermek idén is változatlan, kötött áron, 3300 forintért kínálják háromfogásos ebéd és vacsoramenüiket, és ez az összeg tartalmazza a szervizdíjat is.

Az éttermek jellemzően közép- és felsőkategóriásak, és többnyire 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az érdeklődők.
Az akcióban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel Az 50 legjobb magyarországi étterem listájában, és sok olyan hely is van, amelyek az év folyamán semmilyen más gasztronómiai eseményen nem szerepelnek.
Az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: 2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma, legutóbb pedig már 19.227 látogató foglalt asztalt.
A résztvevők visszajelzéseiből az derült ki, hogy a vendégek általában azért választották a program kínálatát, hogy új vendéglátóhelyeket ismerjenek meg, új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodjanak. A vélemények alapján a vendégek zöme a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna a hét során kipróbált éttermekbe.