Hirdetés

Francia Gasztronómiai Napok a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

2013-12-06 14:43:00

December 5-7. között a Hegyvidék Bevásárlóközpont egy újabb izgalmas rendezvény-sorozatnak, a Francia Gasztronómiai Napoknak ad otthont. Együttműködésben Franciaország magyarországi nagykövetségével, az Atout France, és az UBIFRANCE képviseletével, a hegyvidéki bevásárlóközpontba beköltöznek azok a cégek, amelyek a magas minőségű francia gasztronómiát képviselik a magyar piacon. Prémium minőségű sajttal, pástétommal, és egyéb ínyencségekkel érkezik a Magyarországon egyre népszerűbb Le Gourmet de Bordeaux. A Franciaországban 50 éves kereskedelmi hagyománnyal és tapasztalattal rendelkező Siclari többek közt édes és sós rágcsálnivalókat hoz, az IFDT Kft. ellenállhatatlan francia párlatokból tart kóstolót, a gyümölcs szakértőjeként is ismert Védrenne pedig széles ízválasztékot hoz varázslatos szirupjaiból. 

A nemzetközileg is ismert és elismert Christophe Dovergne mesterszakács és Frédéric Gouteau cukrászmester kizárólag a rendezvény miatt repül Franciaországból Budapestre…

A háromnapos eseményt Roland Galharague, Franciaország magyarországi nagykövete és Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont igazgatója nyitja meg állófogadással egybekötve, ahol Moet&Chandon pezsgővel várunk….

 

Időpont: 2013. december 5. csütörtök 14 óra, Hegyvidék Bevásárlóközpont (XII. kerület, Apor Vilmos tér 11-12.)

Megközelíthető: 

  • Busz: 102, 105, 112, 212
  • Villamos: 59, 59A (Zólyomi lépcső megállóhely)

A rendezvény ideje alatt a hamisítatlan Szajna-parti, hagyományos francia harmonikás-énekes hangulatot élő zenei produkció garantálja.