Hirdetés

DiningCity Országos Étterem Hét, 2013. október 14. és 20. között

2013-09-30 10:48:00

Az Étterem Hetet immár ötödik alkalommal a www.diningcity.com online étteremkereső weboldal szervezi együttműködésben a következő kiemelt partnereivel: METRO Nagykereskedelem, Port.hu programajánló, Sió gyümölcslevek, ViWa vitaminvíz, Spoon Cafe & Lounge. A DiningCity.com 1998-as megalakulása óta a világ számos nagyvárosának vezető étteremkalauz oldala.

Az Országos Étterem Hét-en minden résztvevő "TOP" étterem egységesen 3.300 Ft-ért kínál (szervízdíjjal együtt) egy-egy 3 fogásos ebéd/vacsora menüt!

Az Országos Étterem Hét-en több, mint 100 „TOP étterem” vesz részt, melyek közül kb. 80 budapesti, és 30 az ország különböző pontjain található meg. A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel Az 50 legjobb magyar étterem listájában, és az asztalfoglalás során akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A résztvevő felső- és középkategóriás éttermek a kínálatuk legjavát kínálják a vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.

 A résztvevő éttermeikbe asztalfoglalást csak online formában lehet leadni a www.etteremhet.hu weboldalon.

 A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket. Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amibe a legtöbben ritkábban kóstolhatunk bele

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb lefoglalni asztalát, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.