Hirdetés

Édes Napok Budapest, 2013. szeptember 20-22.

2013-09-16 12:31:00

Helyszín: Millenáris

 

3. alkalommal kerül megrendezésre az Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnep, idén az étcsokoládé jegyében. Az Édes Napok idén az OMÉK (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár) hivatalos, kihelyezett társrendezvénye.

Az idei évben a vendégország Svájc. Bemutatkozik néhány komoly tradícióval bíró csokoládé- és édességmanufaktúra előadásokkal és bemutatókkal.

Idén Chantal Coady, a londoni Rococo csokoládébolt és a londoni Csokoládé Akadémia egyik alapítója előadásokat tart majd, dedikálja itthon is kapható Csokoládé című könyvét.

A sok igazi édes program, a praliné- és csokoládékészítő bemutatók, a workshopok és kiállítások egész napos programot biztosítanak, ami mellé a zenei produkciók és az esti koncertek (pl.: Péterfy Bori, Bon-Bon) szórakozást nyújtanak éjfélig.

Lesz bonbonkészítő és macaronkészítő bemutató, Grillázsguru bemutató, cukorka kóstoló és kávé bemutató, kávépörkölő bemutató, csoki kép festése, csokoládé masszázs. A gyerekeket egész nap várják zenés-játékos foglalkozásokon, táncházban és kézműves műhelyekben.