Archívum
visszaVargányás szalonnás köleskása sertésszűzzel, tejfölös paprikás mártással
Az újra-trendi köles az örökös -magyar- kedvenc paprikás mártással, az illatos vargányával és a mindig-jó szalonnával: íme egy igazi OZ-remek! Ráérős őszi napokra!
VI. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál
Móri Bornapok és IX. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál
Corvin sör és XV. Bluespatika fesztivál
Sajttorta cseresznyedzsemtetővel
Édes Napok a Budai Várban
Szeretnék fogyni
Magyar Ízek - Magyar Színek fesztivál
Tuning- és versenyautó találkozó a Lurdy Házban
Reggeli kihívás - keressük Szuperanyut!
Olaszmártásos spagetti
Időutazásra invitál minket OZ, a séfünk. Ez a tészta tulajdonképpen úgy olaszos, ahogyan ő azt elképzelte, "kicsi-OZ-ként", pár évtizede, a vasfüggöny mögött álmodozva. Egy gasztronómiai kaland, tulajdonképpen....
Állati zsír kontra növényi olaj II.: az olajok
Almás-fahéjas kosárkák
Véres hurka édes röstivel
Gasztrosztár jelent meg a konyhánkban az "amatőr mesterek" sorozatunkban: Hadarik Rita. Nem egy fogyókúrásnak tűnő ételt hozott nekünk, pedig szinte az... Járjon utána, aki nem hiszi!
Túrós kosár
Finom. Gyors. Egyszerű. Túrós. Illatos. Szép. Kell ennél több? Nosza, lásson neki! OZ ismét remekelt!
Almás-fahéjas kosár
Pompás és pofon egyszerű vendégváró receptet ajánl nekünk OZ. Séfünk azt állítja, hogy nem a sütemény-készítés az erőssége, de ez a recept és ennek elkészítése tökéletes cáfolata ennek a kijelentésnek!
Állati zsír kontra növényi olaj - I.: A zsír
Szegfűgombás-túrós párnák
Nem bonyolult és mégis különleges az a sörkorcsolya, amelyet "amatőr mesterünk", Veronika varázsolt elénk. Könnyen és jól követhető, elronthatatlannak tűnő recept ez. Kipróbálandó!