Archívum
visszaMarhabélszín egyben sütve
Nem más ez a recept, mint egy óda a bélszínhez! Elég csak követni - és nem is nehéz! -, és ízlelőbimbói a mennyországban érzik majd magukat!
Pasztinákleves almával és citrommal
Ez a leves visszaadja a pasztináknak méltó helyét a zöldségek között. Ha elkészíti és megkóstolja, akkor bizonyára így fog vélekedni Ön is. Próbálja ki!
Szardella
Mindszent havi Mulatság Bodrogkeresztúrban
Mit egyen a baba? - IV. rész
Szárzeller saláta paradicsommal
Nem bonyolult. Sőt. nagyon egyszerű. Tulajdonképpen, egy szárzellerrel megbolondított paradicsomsaláta. Mondhatni: "paradicsomsaláta á la laptopkonyha.hu". Készítse el, kóstolja meg, jó lesz, meglátja!
Mit egyen a baba? - III. rész
Padlizsán
Heimann bor jár a Balassi-kard mellé
Betiltották a champagne-t Ausztráliában
Ki lesz az év fiatal magyar borásza?
Mit egyen a baba? - II. rész
Citromos őzpaprikás
Ezt a paprikást tulajdonképpen bármilyen vadhúsból készíthetjük, akár többféle „maradékból” is. Az eredmény viszont nem lesz ám akármilyen!!!
Segítsüti 2011. ősz
Csirkehús palócosan, ahogy Gundel bácsi főzette volna
A palóc ételek jellemző íze a pikánsan savanyú, amit legfőképpen levesekben találhatunk. Ezzel a "leveses" csirkével tehát Palócföldre röppenünk, annak is a legízletesebb sarkába.
Mit egyen a baba? - I. rész
Padlizsánmártás zöldborssal, szardellával és dióval masnitésztához
Ínyencség - húskerülőknek, tésztakedvelőknek, finom ízhatást keresőknek, olaszos étel rajongóknak.
Kétszer sütött fasírozott tejfölös-burgonyás zöldpaprikaágyon
OZ igazi mestere annak, hogy ötletesen vegyítse a klasszikusokat a mai trendekkel, netán a fejéből kipattanó vadabb ötletekkel! Az ilyen elegyek eredménye mindig lenyűgöző, még sosem okozott csalódást! Most sem fog!