Archívum
visszaBorjúlábkaland a Rosensteinben
Itt a medvehagyma-szezon!
Húsvét Noszvajon
Ázsiai sárgarépaleves kókusztejjel és nyers spenóttal
Az ázsiai alaplevesünk megmarad tisztán zöldségesnek, ha ezt a verziót választjuk. A friss spenót jelenléte sok hasznot hoz: tele van vitaminnal és szépen díszít!
Ázsiai sárgarépaleves kókusztejjel és rákfarokkal
Egzotikus, ámde nem is olyan bonyolult alaplevünkhöz ezúttal igazi ínyencséget társítunk: a már hazánkban is jól ismert garnélát. Így lesz ünnepi a szerény kis alaplé.
Ázsiai sárgarépaleves kókusztejjel és csirkemell kockákkal
Hogyan készítsünk könnyedén otthonunkban egzotikus ételt anélkül, hogy ehhez hosszadalmas és nehézkes bevásárlókörutat kellene tennünk? Hát így!!!! Ezúttal csirkemell kockákkal feldobva.
Ázsiai sárgarépaleves kókusztejjel és tengeri halszeletkékkel
Az ázsiai alaplevünket ezúttal hallal egészítjük ki, ami, ha lehet, még egészségesebbé teszi ételünket. Nem mellesleg: finomabbá is! Egyébként, ez a videó rejti a teljes alaplé-készítés filmjét is!
Magyar termékek vására Veszprémben
Medvehagyma fesztivál Orfűn
Magyar szakács a Bocuse d'Or döntőjében!
Grenadine
Mocskostészta
Talán a legmeglepőbb recept-nevünk... Nem is mi adtuk neki, hanem a beregi vidék lakói. Ugyanis ez a tészta igazi, eredeti szatmári szilvalekvárral készül!
Szürkemarha borjú szűz baconban sütve fenyőmaggal, pirított burgonyalángossal, gesztenyés- juhtúrós brokkoli gratinnal
Ünnep... Ez jut eszünkbe erről a receptről. Milyen szépen mutatna egy ünnepi asztalon, ugye? A cím hosszúsága viszont nem rejt túl sok bonyodalmat - legfeljebb időigényt. Amit pedig megérdemel egy ünnep!
VinCE Budapest 2012
A Slow food mozgalomról
Köretével töltött csirkecomb roston sütött kerti javakkal
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Ízparádé Visegrádon
Tárkonyos csirke zöldségekkel, paradicsomos tejfölmártásban
A tárkony egy uralkodó típusú fűszer. Ebben az ételben is dominál, mégis, az összes többi hozzávaló íze is kidomborodik. Gratulálunk, OZ!