A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaCsipetnyi Andalúzia
2011-06-06 19:44:00
Nemrég beszámoltunk az Extenda - Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda által szervezett receptversenyről. A díjazottak jutalma egy autentikus főzőkurzus volt.
Báránygerinc erdei gomba raguval és kukoricás dödöllével, ahogy azt a Lotus Therme főszakácsa készíti
2011-06-05 22:30:00
Ezzel a recepttel beköltözik Zala megye a konyhájába! A dödölle, a gomba, a hagymák: micsoda kompozíció! és micsoda ízek!
Csicsóka krémleves füstölt lazaccal, ahogy azt az érdi Irish Dog étterem séfje készíti
2011-06-05 22:25:00
Az Irish Dog szakácsa visszaadja a csicsókának, ami a csicsókának jár: pompás levest készített belőle, a lazac kitűnő társításával!
Rusztikus májpástétom, ahogy azt a hévizi Carbona hotel séfje készíti
2011-06-05 22:20:00
Igazi tüzijáték ez! Finomságok keverednek finomságokkal, és közben hazánk gasztronómiáját éltetik. Őszintén? Már ezért érdemes ellátogatni a Carbona hotelbe!
Pavlova falatkák
2011-06-02 09:30:00
Móni tanítja meg Sanyinak és nekünk ezt a receptet is. Amiről a következő jelzőket mondhatjuk és mondjuk is el: könnyű, szép és finom! Munkára fel!
A tortilla fordítás
2011-06-01 12:45:00
Sanyi univerzális képességeinek köszönhetően ezt a feladatot is megoldja. Mi meg csak örülhetünk, hogy mérhetetlen tudását nálunk kamatoztatja...lassan indul, de érdemes kivárni.