Archívum
visszaGyors leves férfiaknak („Csak semmi cicó!”)
Ilyen az, amikor Sanyi és OZ megéheznek, de rengeteg megbeszélnivalójuk akad, amihez nyugodt, pohár melletti ücsörgés is szükséges. Felteszik ripsz-ropsz ezt a levest, megbeszélik, amit kell, és már kész is az ebédjük!
Málnás mascarponekrém vaníliahabbal
Ennek a receptnek már a címe is mesés! Készítse el, és meg is ízlelheti, hogy milyen csodákra vagyunk mi együtt képesek! Nem lesz bonyolult, csak időben kezdje el, és máris elkápráztathatja családját, barátait, és egyáltalán nem utolsó sorban, saját ízlelőbimbóit!
Sharm el Sheik-i kóstoló
Aszaltfügés káposzta
Meghökkentő ízkombináció lehengerlően finom eredménnyel. Ajánljuk vadhúsokhoz, de tökéletesen megállja a helyét egy egyszerűbb sertéssülttel, vagy akár szárnyassal is.
Őzragu gesztenyés meggymártással, rösztivel
Bemutatunk három jó barátot: az őzhúst, a gesztenyét és a meggyet. Ők hárman szívesen ismerkednek. Jelen esetben a rösztivel!
Mozzarella-saláta pirított pármai sonkával
Ha olaszos hangulatban van… Ha kint izzik a levegő… Ha bent pattog a tűz a kandallóban… Ha vendégeket vár… Ha kettecskén vacsoráznak… Ha szingli estét tart… Ez egy remek választás!!!
Sütőben párolt rizs
A párolt rizs az egyik leggyakrabban elkészített köret. Egyszerű, gyors, finom. Itt egy pici csavarral mutatjuk be: sütőben pároljuk.