Hirdetés

A Famíliatészta idén is az Adománykonvojban

2015-11-30 05:06:47

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által 2006-ban létrehozott mozgósítás keretén belül, egy adománykonvoj elindításával felhívják a figyelmet az éhezésre és a szegénységre.

Az élelmezési világnapon útnak indítják a támogató élelmiszeripari és -kereskedelmi vállalatok kamionjaiból álló konvojt, amelyek az adományokat szállítják.
A mozgalomhoz, a Famíliatészta Kft. is csatlakozott a tavalyi évhez hasonlóan. Több mint 300 kiló száraztésztával segítenek a rászoruló, magyar családoknak. A mezőberényi társaság elkötelezett híve a segítségnyújtásnak, a vállalat rendszeresen támogat egyesületeket, családsegítő szervezeteket és gyermekotthonokat is. A Famíliatészta idei támogatói csomagja teljes kiőrlésű és durum termékeket tartalmaz, ömlesztett és csomagolt formában.
A magyar Brands díjas Famíliatészta Kft. a tésztaszállítás mellett, csomagot küld évente a Szent Antal gyermekotthonba, valamint a kecskeméti Wojtyla Ház Nonprofit Kft-t is támogatja.