Libamáj terrine, tengeri csuka fűszerkéregben citromfüves mártással, fésűkagyló, négysajtos tortellini, kávé és mascarpone finom keveréke egy krémes, ínyenc tiramisuban…. – íme csak néhány a sok új fogás közül, amelyet az Air France utasai élvezhetnek, amikor az "à la carte" menüt választják. A kínálat elérhető az Economy és Premium Economy osztályokon, 12 és 28 EU-ért, és alternatívaként szolgál a hosszú távú járatoknál felszolgált menü kiegészítéséhez.
A Business kabin utasai számára Régis Marcon, a három Michelin csillaggal díjazott szakács neve fémjelzi az exkluzív menüt. A mesterszakács szenvedéllyel készíti ételeit, és ötvözi a francia konyha különböző ágait: Ardèche-től Auvergne-ig, a családi hagyományokból merít ihletet, hogy a tradicionális ételek hiteles francia ízvilágot tükrözzenek.