Hirdetés

Air France: ezer úti cél nyáron! Minőségi gasztronómia a fedélzeten!

2014-04-25 13:34:00

Az új „France is in the air” szlogenhez hűen, a légitársaság minőségi gasztronómiát, kényelmet, élményt, életstílust kínál idén nyáron, mindezt mintegy ezer célállomásra.

A vidám színek nyara

Egy meleg és szenvedélyes ország, 2014 nyarán a világ Brazíliára, a 2014-es évi labdarugó világbajnokság házigazdájára figyel. Rio és Sao Paulo után az Air France most egy harmadik célállomásra is indít járatot heti három alkalommal, Brasíliá városba. Így hetente már 31 Air France járat elérhető Brazíliába. Az Air France és a brazil Gol légitársaság nemrég kötött együttműködésének köszönhetően a foci hazája és a teljes latin-amerikai kontinens minden sarka kényelmesen megközelíthető, felfedezhető.

Változás még, hogy a Charles de Gaulle repülőtérről a nyár folyamán Ázsiába napi 2 járat indul Tokióba, érkezéssel a Haneda repülőtérre, amelynek nagy előnye, hogy közelebb van a belvároshoz, mint a Narita reptér. Európában új útvonal – a norvég fjordok érintésével - a skandináv Stavanger, napi két járattal.

Az Air France A380-as gépeken az utazás a kényelmet és az élvezetet kombinálja. Ezen a nyáron a superjumbók a népszerű San Francisco és Hon Kong mellett új célállomásokra is repülnek:

  • Észak Amerikában: Los Angeles, New York-JFK repülőtér és Washington;
  • Afrikában: Johannesburg;
  • Ázsiában: Hong Kong és Shanghaj.

Libamáj terrine, tengeri csuka fűszerkéregben citromfüves mártással, fésűkagyló, négysajtos tortellini, kávé és mascarpone finom keveréke egy krémes, ínyenc tiramisuban…. – íme csak néhány a sok új fogás közül, amelyet az Air France utasai élvezhetnek, amikor az "à la carte" menüt választják. A kínálat elérhető az Economy és Premium Economy osztályokon, 12 és 28 EU-ért, és alternatívaként szolgál a hosszú távú járatoknál felszolgált menü kiegészítéséhez.

A Business kabin utasai számára Régis Marcon, a három Michelin csillaggal díjazott szakács neve fémjelzi az exkluzív menüt. A mesterszakács szenvedéllyel készíti ételeit, és ötvözi a francia konyha különböző ágait: Ardèche-től Auvergne-ig, a családi hagyományokból merít ihletet, hogy a tradicionális ételek hiteles francia ízvilágot tükrözzenek.