Kedves Aranka!
Köszönjük elismerő sorait! Az Ön esetében azt javaslom, hogy a stressz negatív hatásait tompítsa Omega3 tartalmú ételekkel. Ilyen, a tengeri halak nagy része, a tökmag és tökmagolaj, a lenmagolaj, az extra szűz olíva olaj, az olajos magvak nagy része. Az étkezés tekintetében pedig, egyen naponta háromszor bőségesen, minden étkezése tartalmazzon értékes szénhidrátokat (barnarizs, köles, hajdina, durum tészta, teljes őrlésű kenyér, stb.), fehérjét, ami lehet hal, hús, tojás, tejtermék, sajt, stb., és sok zöldséget, salátát, gyümölcsöt. Az étkezések alatt próbáljon az ízekre, azok harmóniájára, a helyes rágásra összpontosítani. Ne olvasson közben újságot, ne nézzen TV-t, a gondjait tartsa távol a terített asztaltól! Üdvözlettel, Ágnes