Hirdetés

Dr. Leitem Ágnes

Mert enni jó!

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer az egészséges fogyókúrával foglalkozom.

Falusi háziorvos koromban tapasztaltam, hogy a gyógyulási folyamatokat nagyban befolyásolja a páciens életmódja. Láttam csodás gyógyulásokat és megdöbbentő gyors elmúlásokat, amit akkor még nem tudtam értelmezni. Sajnos, megélt életkorom árán jutottam el a logikus következtetésekhez.

Az orvosi szakmában szerzett több évtizedes tapasztalat arra ösztönöz a mai napig, hogy egyre jobban megismerkedjem az egészséges táplálkozással, és ezen keresztül a betegségek gyógyításával, a túlsúlyos páciensek sikeres fogyasztásával. Tíz évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni az orvostudománynak egy olyan területével, amit ma nemcsak hivatásomnak, hanem szenvedélynek is tekintek. Elhivatottságom és szakmai felkészültségem bizonyítja, több konferencia, előadás, kongresszusi meghívás, ELTE oktatói munkám, kutatásaim.

A betegség megelőzhető a helyes táplálkozással, de ehhez ismerni kell genetikai örökségünket, az emésztésben résztvevő enzimek épségét, vagy hiányát, a belső elválasztású mirigyek működését, a szervezet állapotát. Ezen alapul, a táplálkozási tanácsadás, mely sikeresen alkalmazható: túlsúlyos gyermekeken, felnőtteken, sportolókon, és betegeken. Pácienseimet megtanítom, hogyan kell helyesen étkezni az egészség megtartása, vagy visszaszerzése, illetve a helyes testsúly elérése érdekében. Mindezt, egészséges, jóízű ételek fogyasztásával.

 

Dr Leitem Ágnes

Naturport – Egészségügyi Központ

1065. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55.I/1.

www.naturport.eu