
Bundázott zöldségek
A panírozott zöldségekben az a jó, hogy bizonyára találunk legalább egy olyan zöldségfajtát, amit a gyerek is szívesen fogyaszt. Íme egy egyszerű és ízletes módja egy ilyen zöldség tálalásának. Ráadásul úgy, hogy még arra is jut időnk, hogy játsszunk azzal a bizonyos gyerekkel.
Elkészítés
A zöldségeket alaposan megmossuk, majd a cukkinit rézsútosan felszeleteljük, a karfiolt nagyobb rózsákra szedjük, s a gomba kalapjait leválasztjuk törzsükről. A MAGGI Csirkefalatok Zöldfűszeres bundában alap tartalmát egy mélyebb tálba öntjük. Az előkészített nyersanyagokat kevés olajjal egyenletesen átkenjük, a felesleget lecsepegtetjük, majd a zöldfűszeres bundába forgatjuk. Egyenként, a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 250 °C-on 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Tálalás
Köretként párolt rizst és tartármártást kínálunk hozzá.