Hirdetés
 Bundázott zöldségek

Bundázott zöldségek

A panírozott zöldségekben az a jó, hogy bizonyára találunk legalább egy olyan zöldségfajtát, amit a gyerek is szívesen fogyaszt. Íme egy egyszerű és ízletes módja egy ilyen zöldség tálalásának. Ráadásul úgy, hogy még arra is jut időnk, hogy játsszunk azzal a bizonyos gyerekkel.

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 35 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Húsmentes étel
Tejmentes étel

Elkészítés

A zöldségeket alaposan megmossuk, majd a cukkinit rézsútosan felszeleteljük, a karfiolt nagyobb rózsákra szedjük, s a gomba kalapjait leválasztjuk törzsükről. A MAGGI Csirkefalatok Zöldfűszeres bundában alap tartalmát egy mélyebb tálba öntjük. Az előkészített nyersanyagokat kevés olajjal egyenletesen átkenjük, a felesleget lecsepegtetjük, majd a zöldfűszeres bundába forgatjuk. Egyenként, a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 250 °C-on 15 perc alatt ropogósra sütjük.

Tálalás

Köretként párolt rizst és tartármártást kínálunk hozzá.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

3 db cukkini
20 dkg csiperkegomba
20 dkg karfiol
1 tasak MAGGI Csirkefalatok zöldfűszeres bundában alap
1 dl napraforgó olaj

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés