Hirdetés
Nyári mozzarellás spagetti

Nyári mozzarellás spagetti

Nemcsak a nyarat, de egy asztalsaroknyi Olaszországot is odavarázsolhat a főztjét annyira váró személy elé, ha ezt az ételt készíti el! Ráadásul, a konyhában sem kell sokat időzni, a bikiniszezon okozta fogyókúra miatt sem kell aggódni, és még az sem baj, ha lassan, elnyújtva étkeznek, mert ez hidegen is finom!

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 30 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Húsmentes étel

Elkészítés

A spagettininek egy nagyobb fazékban (hogy a tésztának bőven legyen majd benne helye) vizet forralunk. A forró vízbe tesszük a tésztát, és amíg fő, elkészítjük a hideg mártást. A paradicsomot és a mozzarellát kis kockákra vágjuk. Összekeverjük sóval, a borssal, az olívaolajjal, és a tépkedett bazsalikommal. Amikor a tészta kifőtt, leszűrjük, összekeverjük a hideg mártással, és langyosan tálaljuk.

Tálalás

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

35 dkg spagettini
(vékony spagetti)
4 db mozzarella golyó
4 db paradicsom
(nagyobb)
1 csokor friss bazsalikom
4 ek olívaolaj
őrölt bors

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés