A rakottasok előnye, hogy kitűnő vendégvárók: előre összeállíthatók és a vendégség ideje alatt magában irul-pirul a sütőben, míg a háziasszonynak van ideje csevegni, koccintani…
Őszintén?! Egy igazi meglepetés recept ez. Mert lássuk be, kicsit furán hangzik: dió, tök, kurkuma és pálinka?! Az eredmény minden képzeletet felülmúlóan lenyűgöző ám!!! Mindenképpen kipróbálandó!
Ez a pizzafajta kifejezetten sörkorcsolyaként "üzemel" jól: a szardella sós íze és a dolcelatte (gorgonzola-típusú sajt) pikánssága szinte megköveteli a sört, a fröccsöt, a hűsítő, nem túl alkoholos meccsnéző nedűt. Minipizzaként két izgalmas pillanat között fogyasztható.
Már a recept címében is benne van egy színkavalkád és egy ízorgia! Ha megfőzi velünk, meglátja: nemcsak a címében! Hanem az ételben is!!!
Egyszerű. Gyors. Káprázatos. Igazi "férfibűvölő" étel! Kellemes csábítást és csábulást kívánunk!