
Pulykamell curryvel, gyömbéres mangóval és zöldborssal
Elnézést, erre az ételkölteményre nincs jobb szó: ízorgia! Meglepőnek tűnő párosítás ez, amelynek eredménye minden képzeletet felülmúl! Mindenképpen próbálja ki!!!
Elkészítés
Előző nap:
Előkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük. A húst kisebb kockákra vágjuk, és a páclébe forgatjuk. Egy napra hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap:
Előkészítés: először a rizsköretet indítjuk el. Ha nincs saját bevált rizsreceptje, vagy egészen egyszerűen kíváncsi arra, hogy OZ hogyan készíti el ezt az egyszerű, ámde megunhatatlan köretet, akkor keresse a mi változatunkat a "köretek" fejezetben!
Amíg a rizs a sütőben párolódik, elkészítjük a mártást: a mangót meghámozzuk, a gyümölcshúst levágjuk a magról és felkockázzuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Amikor a rizs készen van, teflonos wokban megsütjük a pácolt pulykamellkockákat.
Tálalás
A húst a gyümölcsraguval és a rizzsel tányérokra rendezzük.