Hirdetés

Ananászos pulykamell

Ananászos pulykamell
Készítette:HossoAni
Elkészítés ideje: 80 perc
Elkészítés nehézsége: Könnyű
Cukorbetegek is fogyaszthatják

Hozzávalók

40 dkg pulykamell
3 evőkanál finomliszt
1 doboz körszeletes ananászkonzerv
15 dkg Trappista sajt
4 evőkanál napraforgó olaj
15-20 dkg gépsonka
3 dl főzőtejszín

Elkészítés

A megtisztított pulykahúst felszeleteljük. Enyhén megsózzuk, lisztbe forgatjuk. Az ananász levét leöntjük. A sajtot lereszeljük.
A serpenyőben felforrósított olajon a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen szép pirosra megsütjük. Egy tűzálló tálban egymás mellé rakjuk. A maradék olajat aláöntjük.
A hússzeletekre terítjük a gépsonkát, majd betakarjuk az ananászkarikákkal. Rászórjuk a reszelt sajtot, megöntözzük a tejszínnel.
Alufóliával lefedve 180 fokon kb. 30 percig sütjük, majd az alufóliát levéve a tetejét megpirítjuk.
Azonnal tálaljuk.

Tálalás

Tört burgonyával/krumplipürével kínáljuk.

Hirdetés
Hirdetés