Hirdetés
Olívaolajban pirított borsos burgonya

Olívaolajban pirított borsos burgonya

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 1 óra 30 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Húsmentes étel
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Tejmentes étel

Elkészítés

A krumplit héjában megfőzzük, és hideg vízben lehűtjük. Meghámozzuk, sózzuk, alaposan borsozzuk, és olívaolajon megpirítjuk. Az aprított zöldfűszerrel (petrezselyemzöld vagy zsálya) összeforgatjuk a kész burgonyát.

Tálalás

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

70 dkg burgonya
3 ek olívaolaj
bors
1 csokor friss, aprított petrezselyemzöld

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés