Horchata a mexikói rizsital

Horchata a mexikói rizsital
Készítette:Házisáfrány
Elkészítés ideje: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Könnyű

Hozzávalók

20 dkg (kb. 1 bögre) hosszúszemű rizs
2 ek cukor (ízlés szerint dolgozz)
1 rúd fahéj
1 rúd bourbon vanília
csipet só
6 dl víz
2 dl tej

Elkészítés

Áztasd éjszakára a rizst a vízzel, cukorral, sóval és fűszerekkel.
Másnap turmixold az egészet a lehető legsimábbra.
Szűrd le először szűrővel, majd muszlinon keresztül.
Ha úgy érzed, tégy hozzá még kevés tejet.
Jégbe hűtve, fahéjjel megszórva tálald

Tálalás

A recepthez tartozó story: www.hazisafrany.hu
Ha tetszik az oldal, lájkold! :-)

Hirdetés
Hirdetés