Hirdetés
Sült hal mandulás vajon

Sült hal mandulás vajon

ÚJ!!! MAGGI-szakácsunk elmondása szerint, ezzel a recepttel egy kicsit Skandináviába repít minket, ahol a párolt, csak enyhén fűszerezett ételek és a halak, minden formájukban, nagyon népszerűek. Talán ezért élnek ott olyan sokáig.....

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 35 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Kalóriaérték 4 adag esetén: 1628 kcal
Cukorbetegek is fogyaszthatják

Elkészítés

A pangasiusfiléket kiolvasztjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és körülbelül 8-10 dkg-os szeletekre vágjuk. Oldalait meghintjük MAGGI Zöldfűszeres Ízvarázs ételízesítővel, és kevés előhevített vajon mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Mikor az összes halat kisütöttük, a visszamaradt vajhoz hozzáadjuk a szeletelt mandulát, kevés szűrt citromlével meglocsoljuk, és rövid ideig pirítjuk.

Tálalás

Tálaláskor a mandulát a halszeletekre halmozzuk.

Köretként petrezselymes burgonyát kínálunk.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

80 dkg pangasiusfilé
10 dkg mandulapehely
10 dkg vaj vagy margarin
fél citrom leve
2 ek MAGGI Zöldfűszeres Ízvarázs

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés