Hirdetés
Tapas: citromos-hagymás tonhalsaláta apró fehérbabbal

Tapas: citromos-hagymás tonhalsaláta apró fehérbabbal

Spanyol előételt rejt ez a „tapas” elnevezés. Tehát: könnyű, könnyed és ízletes! Nem árt hozzá valami tüzes gitár-aláfestés és jót tesz egy pohár száraz és frissítő bor is!

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 30 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Kalóriaérték 4 adag esetén: 1598 kcal
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Tejmentes étel

Elkészítés

A hagymát apróra vágjuk, a salátát felcsíkozzuk.

A babot, a tonhalat és a hagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a citromlével, és meglocsoljuk az olívaolajjal.

Tálalás

A tányérokra adagoljuk a csíkozott zöldsalátát, és elrendezzük mellette a babos tonhalsalátát. Minden adaghoz egy negyed citromot aduk, és bagettet kínálunk.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

30 dkg apró fehérbab főzve
2 db tonhalkonzerv (sós lében)
10 dkg hagyma
3 ek citromlé
4 ek olívaolaj
bors

Tálaláshoz

1 fej zöldsaláta
1 db citrom
bagett

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés