Hirdetés
Garnéla barna vajjal

Garnéla barna vajjal

Egy pompás és pofonegyszerű előétel, amely ismét méltó helyére helyezi a sokáig rosszul megítélt vajat. Ebben segít a garnéla, karöltve a tudósok legutóbbi kutatásaival a vajról.

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 30 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 2
Kalóriaérték 4 adag esetén: 1864 kcal
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Cukorbetegek is fogyaszthatják

Elkészítés

A befűszerezett garnélákat vajon megsütjük.

A garnéla sütése után maradt vajhoz hozzátesszük a többi vajat a zsályával és a fokhagymával együtt. Sózzuk, lepirítjuk, amíg a vaj meg nem barnul. Hozzátesszük az elősütött garnélákat, és átmelegítjük.

Tálalás

A citromokkal együtt tálaljuk, bagettet kínálunk hozzá.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

Garnélához

40 dkg garnéla héj és bél nélkül
10 dkg vaj
bors

Barna vajhoz

10 dkg vaj
10 dkg friss zsályalevél
10 gerezd áttört fokhagymagerezd

Tálaláshoz

2 db citrom
bagett

További elnevezések:

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés