Carpacciot készíteni nem ördöngősség. Megfelelő húst kapni hozzá annál inkább. Ha már ez megvan, és Ön és/vagy kedves családja kedveli a fokhagymás ételeket, akkor így készítse el ezt a klasszikus előételt!
Ebben az előételben randevúztak Itália és Ázsia ízvilágai. A carpaccio olasz étel, a hozzá elkészített mártás pedig ázsiai fűszerezésű. Ha megkóstoljuk, megállapíthatjuk, hogy a randevúból remek házasság lett!
Egy remek előétel azon húsevőknek, akik kedvelik a zöldet is. No meg a frissességet, a gömbölyű ízeket, a gasztronómiai harmóniát.
Ilyen az, amikor az olasz gasztronómia meglátogatja a szomszédját, az ugyancsak "ízhatalom" francia konyhát. Pikáns és könnyed, merész és szerény egyszerre. A gasztro-diplomácia egyik remek egyezsége!
ÚJ!!! Az igazira vágyik? A hamisítatlan, olasz előételre? Akkor itt az Ön receptje! Vágjon bele bátran - és nagyon vékonyan!
Ennek az ételnek már a címe is olyan "party-hangulatot" kelt. Ezért aztán inkább baráti összejövetelekre ajánljuk, semmint gyertyafényes vacsorához. Ehhez hangzavar, kacagás és folyamatos pohárcsilingelés kell!