Almaleves
Gyümölcslevest nagyon sokféle gyümölcsből lehet és érdemes készíteni. A gyerekek egyik nagy kedvence az almaleves. Próbálja ki OZ receptjét, és biztosan örömet fog vele okozni!
Gyümölcslevest nagyon sokféle gyümölcsből lehet és érdemes készíteni. A gyerekek egyik nagy kedvence az almaleves. Próbálja ki OZ receptjét, és biztosan örömet fog vele okozni!
Pompás és pofon egyszerű vendégváró receptet ajánl nekünk OZ. Séfünk azt állítja, hogy nem a sütemény-készítés az erőssége, de ez a recept és ennek elkészítése tökéletes cáfolata ennek a kijelentésnek!
A citrom mindent visz és könnyeddé varázsol. A lencse selymes lesz, a köménnyel feldobott kolbászkák pedig tulajdonképpen álcázott fasírtocskák. Semmi ártalom, semmi elnehezülés. Csak egy remek téli étel.
Az Irish Dog szakácsa visszaadja a csicsókának, ami a csicsókának jár: pompás levest készített belőle, a lazac kitűnő társításával!
Ha létezne desszert-szépségverseny, OZ ezen remekét bizonyára neveznénk; és, szerintünk, komoly esélyei lennének a dobogóra! Túl a szépségen, ez az étel újító, finom és gyorsan elkészíthető is!
Ez a süti nem igényel különösebb előkészületeket és a leveles tésztán kívül a többi hozzávaló a legtöbb háztartásban mindig megtalálható. A sütéssel még éppen csak barátkozók is bátran megpróbálhatják!
Nyárias ízeket varázsolhat a(z) - remélhetőleg kerti - asztalára ezzel a recepttel. Rádásul igen gyorsan!
Fehér csoda, amit a színes gyümölcsök és az étcsoki mélybarnája emel ki. A szájpadláson már eltűnik a fehérség és helyébe pompás ízkavalkád lép, az említett színek kísérőjeként.
Egy nagyszerű kezdeményezés első lépéseit követhetik velünk: az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ötlete alapján, 2012-től már cukormentes tortája is van az országnak, amelyet együtt népszerűsítenek az országtortával. Van benne egres, alma és dió, nincs benne cukor! Egészséges és finom, csak így, egyszerűen!
Mónika ebben a receptben leginkább a "haladóbb" gasztromágusokat szólítja meg. A kissé idő- és különleges eszköz-igényes édesség mindenképpen megéri a rászánt energiát: gyönyörű és ízletes finomság lesz az eredmény, elismerő pillantásokkal körítve!
Nagy ötlet, egyszerű kivitelezés, pompás leves! Ezt ajánlja a Lotus Hotel séfje. Kezdők is belevághatnak!
A magyar nyarak igazi klasszikusa! Hidegen kell tálalni, és nagy melegben, árnyékban, mosolyogva fogyasztandó!
Nyáron hideg gyümölcslevest illik készíteni és jó ízűen fogyasztani! Például barackból! Annak is a kopaszabbik, nektarin elnevezésű fajtájából!
A tésztát szinte minden gyermek szereti. A spenótot szinte egyik gyerek sem szereti. Akkor a spenótos tésztát majd esetleg egészen sok gyerek megeszi? Tegyünk egy próbát! És gondoljunk az ínyenc felnőttekre is!
Egy karácsonyi klasszikus - egy kicsit másképpen. De mindenképpen finoman. És mutatósan. Próbálja ki bátran!
ÚJ!!! Különlegességet ajánlunk ezzel a desszerttel, amit egy részről a viszonylag ritka és ritkán hasznosított rebarbara nyújt, más részről pedig a kissé meglepő pikantériája. Az eredmény garantáltan lehengerlő!
Igazi tüzijáték ez! Finomságok keverednek finomságokkal, és közben hazánk gasztronómiáját éltetik. Őszintén? Már ezért érdemes ellátogatni a Carbona hotelbe!
Vegetáriánus, vagy ilyen jellegű ételre vágyó, felhasználóinknak szeretnénk kedveskedni ezzel az egyszerű-de-nagyszerű recepttel. Annyi csak a lényeg, hogy minden hozzávaló friss legyen, hordozza magában a tavasz ígéretét!
A német-szász karácsonyi gasztronómiai hagyományok főszereplőjét ezúttal egy Zila-forma köntösébe bújtatta Farkas Vilmos mestercukrász. Így az eredmény nemcsak finom, hanem garantáltan gyönyörű is.
Zseniálisan találkozik össze ebben az ételben a zalai gasztronómia a mai modern főzéstudomány elemeivel, hogy a végén egy trendin hagyományos vagy hagyományosan trendi, de mindenképpen fenséges étel kerüljön ki a kezünk közül!
Ez a szimplának tűnő gyümölcsleves azért rendesen fel van tuningolva: egy kis csokoládé, egy kis vörösbor... Azért gyerekek is bátran megkóstolhatják!