Almás palacsinta portóis mazsolával
Ez a kissé „részeges” recept bódítóan hat majd az ízlelőbimbóira; hagyja magát elcsábulni!
Ez a kissé „részeges” recept bódítóan hat majd az ízlelőbimbóira; hagyja magát elcsábulni!
Pazar színek és pazar ízek - mosolygó szemek és boldog gyomor: ezeket ígéri és váltja be ez a recept! Okozzon örömet vele!
Ebben a receptben ne a magyar klasszikust keressük, ropogós sült hagymával, hanem osztrák "Sógoraink" szaftos verzióját. OZ, aki náluk él, tökéletesen ismeri a legfinomabb változatát! Íme!
Az igazi. Az eredeti. A lehető legfinomabb. A legklasszikusabb. A legozosabb!!! Hagyományörző napokra!
A svájci specialitás klasszikus módon elkészítve. Szaftosabb húsokhoz nagyon jó társ.
A citrom mindent visz és könnyeddé varázsol. A lencse selymes lesz, a köménnyel feldobott kolbászkák pedig tulajdonképpen álcázott fasírtocskák. Semmi ártalom, semmi elnehezülés. Csak egy remek téli étel.
Ha egy "gyarló" halandó arra gondol, hogy "olasz konyha", olyasmik jutnak az eszébe, hogy "pizza, tészta, tiramisú, stb.". OZ-nak a mi csavaros gasztronómiai észjárású séfünknek viszont olyanok, hogy "crostoli, grappa, stb...". Hát ezért jött létre ez a recept. Kóstoláskor erősen hajaz egy finom kis fánkra!!!!
Ha létezne desszert-szépségverseny, OZ ezen remekét bizonyára neveznénk; és, szerintünk, komoly esélyei lennének a dobogóra! Túl a szépségen, ez az étel újító, finom és gyorsan elkészíthető is!
Karácsony, család, gyertyafény és szépen terített asztal jut erről az ételről az eszünkbe. Pedig, könnyű nyári ebédnek is megállhatja a helyét: a ponty hihetetlenül frissen roppan, a saláta pedig üdít! Télen-nyáron remek!
Farsangra, vagy egy kiadós leves után bármikor, gyerekekkel vagy gyerekeknek, a fánk örök! Ráadásul, a forgácsfánk elronthatatlan!
Az igazi, eredeti, ahogy azt az amerikai filmekben is látni szokás! Gazdagon megrakva, füstös ízű húspogácsával, kéz külső részén lecsurgó isteni nedűvel: itt a hamburger!
OZ igazi mestere annak, hogy ötletesen vegyítse a klasszikusokat a mai trendekkel, netán a fejéből kipattanó vadabb ötletekkel! Az ilyen elegyek eredménye mindig lenyűgöző, még sosem okozott csalódást! Most sem fog!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Egyszerű. Gyors. Könnyű. Ízletes. Halas. Salátás. Nőies, de férfiak is elcsábul(hat)nak. Mindenképpen kipróbálandó.
Először azt hittük, hogy OZ elírta a recept címét, majd a forgatáson már arra kötöttünk fogadásokat, hogy lehetetlen megfordítani (a poféznit). Ahogy elkészült, pillanatok alatt az utolsó morzsáig eltüntette a stáb!
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.
Nyárias étel Miguel csirkeszárnya, amelyet természetesen nem Miguel, hanem OZ készít el nekünk. Mindazonáltal, elég, ha csak nyárias hangulatba kerülünk, és már készíthetjük is!
Ha olaszos hangulatban van… Ha kint izzik a levegő… Ha bent pattog a tűz a kandallóban… Ha vendégeket vár… Ha kettecskén vacsoráznak… Ha szingli estét tart… Ez egy remek választás!!!