Bécsi burgonyasaláta
Rengeteg minden kísérője lehet ez a klasszikus saláta. Egyszerű elkészíteni, előre is el lehet készíteni és nagy mennyiségben is elkészíthető.
Rengeteg minden kísérője lehet ez a klasszikus saláta. Egyszerű elkészíteni, előre is el lehet készíteni és nagy mennyiségben is elkészíthető.
Sokszor újítunk, variálunk, megbolondítunk, ételeket. Ez viszont itt a klasszikus, eredeti bécsi burgonyasaláta. Nem kell átkomponálni, ahogy a bécsi keringőt sem. Mert ez így jó. Így finom. És maradjon is így, még nagyon sokáig...
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Ilyen az, amikor az olasz gasztronómia meglátogatja a szomszédját, az ugyancsak "ízhatalom" francia konyhát. Pikáns és könnyed, merész és szerény egyszerre. A gasztro-diplomácia egyik remek egyezsége!
Nem kertelünk, bevalljuk: ez egy savanyú saláta! Ennek ellenére, vagy inkább pont ezért, hihetetlenül harmonikus és kellemes ízvilágot kínál. Nem kell tőle ódzkodni, garantáljuk, hogy ízleni fog!
A szabadtéri sütések nagy klasszikusa a tarja. Finom, szaftos hús, igazán a grillre termett! Íme OZ (egyik) verziója!
Karácsony, család, gyertyafény és szépen terített asztal jut erről az ételről az eszünkbe. Pedig, könnyű nyári ebédnek is megállhatja a helyét: a ponty hihetetlenül frissen roppan, a saláta pedig üdít! Télen-nyáron remek!
Ha valami egzotikusra vágyik… Ha valami elkápráztatóra vágyik… Ha valami frenetikus ízhatásra vágyik… Ne keressen tovább! Megérkezett.
Hús, köret és mártás elkészülhet úgy, hogy el sem mozdulunk a grill mellől! Kövessen minket!
Első olvasatra bonyolultnak tűnhet és nem tagadjuk: nem kevés mosogatnivaló marad utána. A receptben elmélyedve mégis kiderül, hogy csupa egyszerű konyhatechnikai művelet: pácolás, keverés, vízfürdő, pirítás... és a végeredményt megízlelve legközelebb is belevágnánk!
Egyszerű, de nagyszerű! Kolbászkákat, virslit grillezni mindig jó ötlet! A mártás pedig segít variálni.
Az igazi, eredeti, ahogy azt az amerikai filmekben is látni szokás! Gazdagon megrakva, füstös ízű húspogácsával, kéz külső részén lecsurgó isteni nedűvel: itt a hamburger!
Kánikula idején nemhogy napközben, de még este sem vágyunk forró ételre. Milyen jól is esik olyankor ez a hideg, könnyű zöldséges étel.
A biztos tipp! A megunhatatlan klasszikusok egyike! Fogjon hozzá bátran, olyan lesz, amilyenre vágyott!
Egyszerű. Gyors. Könnyű. Ízletes. Halas. Salátás. Nőies, de férfiak is elcsábul(hat)nak. Mindenképpen kipróbálandó.
Talán meglepő ez a párosítás, hogy "szendvicskrém" és "lencse". Talán szokatlan. Talán. Ami biztos: az íze fenséges, a hatás lenyűgöző! Aki kóstolta, ígéri, hogy otthon is elkészíti. Ez a legnagyobb bók egy étel számára. Reméljük, Öntől is megkapjuk!
Nem más ez a recept, mint egy óda a bélszínhez! Elég csak követni - és nem is nehéz! -, és ízlelőbimbói a mennyországban érzik majd magukat!
Nem mindennapi. Nem bonyolult. Ha van kuktája, nem is hosszadalmas. Ha meg nincs, érjen kicsit rá! Nem fogja megbánni!
Meglepő házasítások sora ez az étel, és talán azon is meglepődik majd, hogy mennyire fenséges tűzijáték az ízlelőbimbóinak! Ne gondolkodjon tovább, próbálja ki!
Alaptételként elkönyveltetett, hogy "a csülök a sertés legízesebb húsa" Azt is belátjuk, hogy nem biztos, hogy egy fogyókúra fő eleme. Tehát: aki finomat szeretne enni, és el tud feledkezni a vonalai felőli aggodalomról, készítse el ezt a remek ételt, követve eme remek receptet!