Bundázott húsok
Rántott hús maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.
Rántott hús maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.
Mi az a succotash mód? Nem áruljuk el, a filmből kiderül! Ahogyan az is, hogy kicsoda "Lángoló Szem és Vörös Torok", no meg az, hogy mi köze hozzájuk az amerikai mókusnak.... Rejtély a laptopkonya.hu-n!
Könnyen elérhető siker egy könnyed és könnyű étellel! Minden évszakban frissít és elvarázsol.
Paprikást bográcsoltunk, de csirkét! És rögtön belefőztük a köretet is! Klasszikus kicsit átgondolva! Pont annyira, hogy káprázatos legyen!
Amerikai felütésű étel ez - hozva némi olaszos vonalat a tésztával. Együttesen egy gyors, ízletes, gyermekek számára is népszerű egytálétel kerekedik ki belőle.
Házias étel. Olyannyira, hogy igazából "otthonos" is. Aki ilyet vacsorázik, annak már semmi kedve nem lesz utána bárhová is elindulni, kimozdulni!
A palóc ételek jellemző íze a pikánsan savanyú, amit legfőképpen levesekben találhatunk. Ezzel a "leveses" csirkével tehát Palócföldre röppenünk, annak is a legízletesebb sarkába.
Közkedvelt és népszerű ételünk a rizseshús, annak minden formájában. Nos, itt valami hasonló készül. Mégis más. Kölest használunk és a végén közösen megállapítjuk: így is nagyon finom!!!
Első olvasatra bonyolultnak tűnhet és nem tagadjuk: nem kevés mosogatnivaló marad utána. A receptben elmélyedve mégis kiderül, hogy csupa egyszerű konyhatechnikai művelet: pácolás, keverés, vízfürdő, pirítás... és a végeredményt megízlelve legközelebb is belevágnánk!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
OZ legfőbb varázslata általában abban rejlik, hogy a megszokott ételeket, ízeket újításokkal "tűzdeli" meg. Paprikás csirke - ismerjük! Rakott kel - ismerjük! Besamel - ismerjük! De együtt?! Hát kellemes ismerkedést!!! Finom lesz!
Ez is egyike OZ azon egészséges ételeinek, ami olyan finom, hogy az a veszély fenyeget minket, hogy többet eszünk belőle a kelleténél! Sebaj, lakjanak jól, utána pedig tegyenek egy nagy sétát!
Frissítő élményt ígér ez az igazán idény-jellegű étel. Mert a karalábé tavasszal az igazi, amikor zsenge, amikor ropog, amikor hasad, egyenesen a konyhánkba szállítva a kikeletet!
Egzotikus, elbűvölő, felejthetetlen! Könnyű és finom! Ennyi! Remek tavaszi vacsora!
A tárkony egy uralkodó típusú fűszer. Ebben az ételben is dominál, mégis, az összes többi hozzávaló íze is kidomborodik. Gratulálunk, OZ!
Túl szürkének érzi a hétköznapjait? Kövesse ezt a receptet, és már is színesnek látja majd a világot! És, természetesen, káprázatosnak az ízeket!