Hirdetés

Jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül

2015-02-21 08:28:55

A magyarok bulizási szokásait mérte föl a skót whisky márka, a The Famous Grouse.

A brand online, nem reprezentatív kutatása elsősorban arra kereste a választ, hogy hol buliznak, és milyen alkoholt fogyasztanak a magyarok.

A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül. Tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, a megkérdezettek fele kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

A brand saját felmérése szerint a magyarok körében a whisky vezeti a röviditalok toplistáját: a válaszadók 27 százaléka a rendeli ezt az italt, ezt követi a pálinka (18%), és a vodka (8 %).

A válaszadók döntő többsége, ha lehetősége adódna rá, filmsztárral koccintana: a hölgyek körében Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Robert Downey Jr. volt a legnépszerűbb, míg az urak Jennifer Aniston, Mila Kunis és Jennifer Lawrence társaságában italoznának. A magyar sztárokról is szívesen fantáziálnak hazánk fiai: a leggyakrabban említett hírességek közt ott van Dukai Regina, Palvin Barbi és Fluor Tomi is, de sokan Erzsébet királynővel vagy Barack Obamával fogyasztanának el egy jó pohár whiskyt.

 

Forrás: www.marketinginfo.hu