A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaZöldborsóleves rapido
2016-03-11 00:00:00
Van, amikor minden perc számít… Ezt a levest elkészítheti alig fél óra alatt és a parmezános galuska még különlegessé is teszi!
Szupermenta - mi ez tulajdonképpen?
2016-03-05 06:51:09
Egy éve indult a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) jóvoltából a Szupermenta termékteszt program. Ez alatt 15 termékcsoportot, illetve szolgáltatást teszteltek,
Házinyúl combok gyökérzöldséges lében párolva, friss tormával
2016-03-03 00:00:00
Szinte leves. De nem teljesen. Szinte téli. De egy kevésbé meleg nyári napon is üdít. Szinte fogyókúrás. De csak akkor, ha nem faljuk fel egyszerre az összeset!
Gasztroforradalom a halételeknél is
2016-03-02 06:21:57
A halételek megújítása lehet a következő divathullám a magyarországi gasztronómiában. Magyarországon a lakosság nagy része évente csupán egyszer, vagy legfeljebb
Báránygerinc érmék babraguval, rozmaringos burgonyával
2016-03-01 00:00:00
Nem tagadjuk: annak, aki ezt az ételt készíti majd el, két dologgal kell rendelkeznie: idővel és némi konyhai rutinnal. Viszont aki ezt elkészíti, bizonyára egy igazi ínyenc! És aki ezt elkészíti és körbekínálja, csak elismerésre és a rajongói tábor növekedésére számíthat! Jó munkát!