A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaKizárólag hazai árpa kerül Magyarország kedvenc sörébe, a Soproni sörbe
2016-02-20 06:56:33
A hazai árpatermelőket integráló vállalatok kötelezettségvállalást írtak alá a Soproni sört is gyártó HEINEKEN Hungáriával, hogy kizárólag Magyarországon termesztett árpából
Citromos lencse édesköményes sültkolbászkákkal
2016-02-20 00:00:00
A citrom mindent visz és könnyeddé varázsol. A lencse selymes lesz, a köménnyel feldobott kolbászkák pedig tulajdonképpen álcázott fasírtocskák. Semmi ártalom, semmi elnehezülés. Csak egy remek téli étel.
Zabkorpa és lenmagliszt
2016-02-15 14:02:14
Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy meddig ehető a zabkorpa+ lenmagliszt. Én minden nap a déli levesembe teszek 1 evőkanál zabkorpát, és mellé 1 fél evk lenmaglisztet. Így tudom a székletemet rendben tartani. Kell-e szünetet tartani a lenmagőrlemény fitálsav tartalma miatt? Köszönöm a válaszát.
Indoor Sörfesztivál, 2016. február 19-21.
2016-02-10 06:39:22
Helyszín: Budapest, Gellért Hotel A Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében közel 100 féle kisüzemi sör és sörgasztronómiai
Borút után Sajtút-hálózat
2016-02-07 06:33:59
Igaznak látszik az a mondás, hogy a magyar háziasszonyok többsége csak a trappistát meri leemelni a polcról, azt is az
VIII. Kárpát-medencei Grillázs, Karamell, Mézeskalács-készítők versenye, 2016. február 27.
2016-02-06 07:02:08
Helyszín: Pánd - borvidék Nevezni lehet grillázs, karamell, mézeskalács készítés területen, profi, amatőr és gyerek (14 éves korig) kategóriában.
Kertész Carla Etyekről
2016-02-05 06:11:10
Bevallom, szeretem a pezsgőt. Főleg ezt a krémes hatású, gyümölcsös ízű italt. Egy barátom azt javasolta, ha ilyet szeretek, akkor
Sajtos stangli
2016-02-04 06:36:51
Hozzávalók: 1,5 dl víz, 2 dkg élesztő, 50 dkg finomliszt (még jobb, ha a fele kenyérliszt vagy rétesliszt), 1 kiskanál
Gyermek- és állatbarát vendégház Kun Pista szellemében
2016-02-03 06:32:11
Ha az ember beül az autójába családjával, no meg „legjobb barátjával, a kutyájával”, és Budapesttől megtesz Bicske felé úgy 50
Spenótos, duplán sajtos rakott makaróni
2016-02-02 06:31:20
Hozzávalók: 35 dkg makaróni, só, 3 evőkanál olaj, 1 kg friss spenót, 1 csomó újhagyma, 2 gerezd fokhagyma, 5 dkg
A legjobb századfordulós menü
2016-02-02 06:28:21
A decemberben rendezett Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyre 1880-1910 közötti időből származó ételsorokkal nevezhettek hagyományőrzők, szakemberek, illetve főiskolás hallgatók
Forró csokoládé szatmári módra
2016-02-01 00:00:00
A szatmári szilvalekvár egy igen meglepő szerepben tündököl ebben a receptben! Forró csokit ízesít igen lenyűgöző módon!