A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaCsirkemáj metaxás-sherrys balzsammártásban zellerkrémmel és pikkelyburgonyával
2010-11-29 11:07:00
"A szerény csirkemáj frenetikus főszerepben!" "Alig lehet ráismerni az eddig árnyékban élő belsőségre!" "Amikor a félénk mellékszereplőből világsztár lesz!" Ilyesmi címlapsorokat gondolnánk ehhez a "műhöz".
Spenóttal és parmezánnal töltött padlizsán
2010-11-29 10:52:00
Kedves vegetáriánusok! Íme egy étel, amivel a legelszántabb húsevőket is le tudják venni a lábukról! Ez finom! Még akkor is - vagy pont azért - ha nincs benne hús!
Cointreau
2010-11-28 22:18:00
Adolphe és Eduard Cointreau egyeülálló ízt akartak alkotni, erőfeszítéseiket siker koronázta: megszületett a Cointreau.
Blue Curacao
2010-11-28 19:16:00
A Karib-tengeren található, holland fennhatóság alatt álló sziget ennek az italnak köszönheti hírnevét - pedig a Blue Curacao nem is
Ketchup
2010-11-28 18:57:00
Ki gondolná, hogy a mai ketchup eredetije halakból és puhatestűekből készült? Méghozzá Kínában.
Mustár
2010-11-28 18:51:00
Már az ókori Egyiptomban is... - micsoda közhelyes kezdés. Pedig tényleg. Már ott is ismerték; leginkább húsok tartósítására használták.
Méz
2010-11-28 18:28:00
Az ember ősidők óta ismeri és fogyasztja ezt a természetes édesítőszert, amelynek gyógyító, betegségmegelőző hatása sem elhanyagolható.
Ananász
2010-11-28 14:20:00
Az ananászt csak a XVII-XVIII. században kezdték termeszteni Hawaii-n, amely azóta Földünk "ananászközpontjává" vált.
TESZT HD etel
2010-11-22 04:55:26
Burgonya sós vízben főzve
2010-11-21 18:53:00
Néha a legegyszerűbb dolgokban bizonytalanodunk el. A laptopkonyha.hu segít!
Kagyló
2010-11-21 00:21:00
Ennek a puhatestű élőlénynek számos ehető fajtája létezik, közülük legismertebb az osztriga.
Chili
2010-11-21 00:16:00
A chili a trópusokon termesztett csípős paprikafélék összefoglaló neve.
Zsálya
2010-11-21 00:09:00
Az orvosi zsálya vagy kerti zsálya Dél-Európából származik, nálunk egyelőre nem tartozik a leggyakrabban használt fűszernövények közé.
Burgonyaröszti
2010-11-19 11:04:00
A svájci specialitás klasszikus módon elkészítve. Szaftosabb húsokhoz nagyon jó társ.
13 magyar étterem a Gault Millau toplistáján
2010-11-18 14:46:00
A Gault Millau Österreich 2011 című kiadványt november 10-én mutatták be Bécsben. A neves étteremkalauz zsűrije 13 magyar éttermet választott
Bevásárlás-elmélet
2010-11-18 11:15:00
Ha valaki képes arra, hogy jól szervezze bevásárlásait, hetente több órát is megspórolhat magának vele.
01 garnela feldolgozas
2010-11-18 10:54:37
A gyorsételek átka
2010-11-18 09:19:00
A feldolgozott élelmiszer nem csak a zsírpárnák felhalmozódásában ludas, de negatívan befolyásolja a viselkedést és a lelki egészséget a gyermekeknél
Közelebb
2010-11-16 15:39:00
Mindenki töri a fejét azon, hogy miként csökkenthetné a környezetszennyezést és miként erősíthetné a helyi gazdálkodást. Lássuk, mit találtak ki
200 éves a Peugeot márka
2010-11-16 15:26:00
Az oroszlános márka nem csak az autóiról híres ám! Sőt, előbb volt ott a konyhában, mint az utakon!